Advance Acoustic Bluetooth ontvanger

Importeur Servi-Q heeft een nieuwe Bluetooth ontvanger in het assortiment, en wel de WTX500 aptX van Advance Acoustic. De fabrikant belooft met de ontvanger CD-kwaliteit vanaf elke bron, mits de content op die bron ook van die kwaliteit is.

Muziek is in deze tijd niet meer per definitie gekoppeld aan een fysieke drager. Muziek wordt tegenwoordig opgeslagen op allerlei media: telefoons, laptops, computers, tablets en mp3-spelers. Maar wanneer de muziek wordt weergegeven via een ‘echte’ geluidsinstallatie, wordt de kwaliteit verbeterd. En daar komt de Advance Acoustic WTX500 apX bij van pas.

De WTX500 is compatibel met alle A2DP Bluetooth-apparaten en biedt de nieuwste Bluetooth technologie, dankzij de introductie van de apt-X codec. Audiobestanden in FLAC, Apple Lossless of PCM worden gereproduceerd in verbeterde kwaliteit. MP3- of AAC-bestanden worden verzonden zonder decodering en dus zonder afbraak. Het bereik van 92dB, de 16-bits resolutie en de frequentiecurve tussen 10 Hz en 22 kHz zorgen ervoor dat dit kleine doosje de muziek gedetailleerd en natuurlijk kan reproduceren.

Mocht het bronapparaat niet met apt-X werken, dan is de WTX500 in staat om andere Bluetooth protocollen te ondersteunen. Je kunt de ontvanger door middel van de RCA-stekers rechtstreeks op een lijningang (aux) van bijvoorbeeld een versterker steken. Het Bluetooth ontvangstbereik gaat tot circa tien meter.

De Advance Acoustic WTX500 apX is verkrijgbaar voor € 99,95. Bekijk de website van importeur Servi-Q voor meer informatie. 

MERK

EDITORS' CHOICE