NIEUWS

Alke Smart Mirror

De Smart Mirror van Alke is een alles-in-één spiegel voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van (home) automatisering. Spiegelverwarming, op afstand te bedienen sfeerverlichting, radio en muziek (af te spelen vanaf een iDevice) zijn slechts een paar voorbeelden. Zelfs een weegschaal in een tegeltje voor de wasbak is aan de spiegel verbonden.

De Smart Mirror is een `multifunctionele wellness-kast`. Naast de sound van je radio, smartphone of mp3-speler heeft de kast ook een klok, een temperatuursensor en een milieuvriendelijke sfeer- en taakverlichting aan boord. Aangedampte spiegels? Vergeet het. Automatische spiegelverwarming zorgt te allen tijde voor een helder oppervlak. Er is ook een optie voor een in de vloer verwerkte weegschaal.

“We hebben onze Smart Mirror ontwikkeld samen met het designbureau Pilipili uit Kortrijk. Noem het gerust  een wereldprimeur," zeggen zaakvoerders Koen en Mieke De Keyzer. "Nog nooit had een spiegelkast in deze prijsklasse zoveel functies aan boord, terwijl hij ook nog eens voldoet aan de strengste normen op het vlak van elektrische veiligheid in vochtige ruimtes."

Met de Smart Mirror heb je vlot toegang tot verschillende geluidsbronnen. Rechts zit er een audio-jack voor radio’s, smartphones en mp3-spelers. Je vindt ook een RCA-connector om het centrale hifi-systeem of een bluetooth-module aan te sluiten.

“We werken zoveel mogelijk met modules. Zo kun je het systeem makkelijk aanpassen aan nieuwe standaarden. Maar als basis is de Smart Mirror uitgerust met twee hoogwaardige luidsprekers en een oerdegelijke versterker.”

Kijk voor meer informatie op de website


EDITORS' CHOICE