Triple M Audio opent 1 september in België

Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2012

Op 1 september aanstaande opent Triple M audio shop uit Rhenen een tweede filiaal in België (Neufchateau-Dalhem, EU-regio). Net als in Rhenen wordt ook hier het concept van Triple M audio shop doorgevoerd om de Belgische, Franse, Duitse als ook het zuidelijke deel van Nederland te voorzien van haar producten, kennis en service, zo laat Triple M audio shop weten. 

De uitbreiding van Triple M audio shop naar België is een resultante van de groei die de winkel in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Triple M audio shop zit namelijk vol ambitie, en levert diverse merken apparatuur, buizen en onderdelen, modificaties en reparaties, als ook het in eigen huis ontwikkeld merk Pink Faun.

Naast de verkoop van diverse nieuwe- en tweedehands apparatuur biedt Triple M audio shop ook een groot en gevarieerd aanbod buizen en onderdelen aan, hebben zij een eigen reparatie en modificatie afdeling, een draaitafelservice, bieden ze advies voor en hulp bij het aanleggen van audiogroepen, en is er een afdeling voor de zelfbouw.

Triple M audio shop in Rhenen (klikbaar voor groter formaat)

Kijk op de website voor meer info


EDITORS' CHOICE