NIEUWSAudio-Life

High-End streaming audio show

Op zaterdag 30 juni organiseert Audio-Life in Buren een show die volledig in het teken zal staan van high-end streaming audio toepassingen. Er zijn demonstraties met producten van PS Audio, Weiss, Resolution Audio en 47 Labs.

¬†"Streaming audio heeft toekomst, daar zijn we van overtuigd. Het gebruiksgemak is onovertroffen maar de geluidskwaliteit van conventionele streaming audio laat veelal ruimte voor verbetering. De weergave is vaak onnatuurlijk, klinkt ‚Äėdigitaal‚Äô en mist de diversiteit en rijkdom aan klanken die zo kenmerkend is voor live geluid. Maar het kan ook anders... Op zaterdag 30 juni willen wij iedereen laten ervaren dat je ook met streaming audio van een natuurgetrouwe, muzikale geluidsweergave kan genieten."

De afgelopen jaren zijn er door Audio-Life vele streaming audio produkten beproefd en getest. Maar slechts enkele apparaten mochten blijven. Deze hebben met elkaar gemeen dat de focus ligt op muzikaliteit in plaats van ‚Äėfeatures‚Äô. Wat niet wil zeggen dat het bij deze apparaten aan features ontbreekt... de keuze is aan jou:

  • PS Audio PerfectWave MKII¬†USB D/A converter, Music Server, volumeregeling
  • Weiss DAC202¬†FireWire D/A converter
  • ¬†Resolution Audio Cantata Music CenterUSB D/A converter, CD-speler, volumeregeling
  • ¬†47 LabsUSB D/A converter

Iedereen die zin heeft in een gezellige muziekdag en wil ervaren dat streaming audio een steeds betere en muzikalere bron wordt, is welkom op zaterdag 30 juni tussen 10.00 - 17.00 uur!

 

Aanmelden
Omdat Audio-Life voor deze show veel geinteresseerden verwacht, is registratie gewenst. Je doet dat eenvoudig op audio-life.nl/show.


Klik om je aan te melden

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE