Pink Faun PCX-ultra

Pink Faun heeft een nieuwe voedingskabel ontwikkeld voor zowel bronnen als voor- en eindversterkers: de Pink Faun PCX-ultra. De kabel is gebaseerd op de Pink Faun non-inductieve mil-spec, geëxtrudeerd vertint koperdraad met teflon isolatie.

De PCX-ultra is opgebouwd met onder andere 25 afgeschermde symmetrische opgebouwde aders, waardoor de kabel een extreem goede hf-filterwerking heeft. Door de lage inductie en weerstand (8mm2) laat de kabel moeiteloos de stroom door naar het aangesloten apparaat. Dit moet resulteren in een compleet stressloze en natuurlijke weergave met veel rust en dynamiek. 

De PCX-ultra heeft een standaard lengte van 120 cm en is op aanvraag in elke andere lengte leverbaar. De kabel is afgemonteerd met rhodium connectoren en een 3mm dikke, door Pink Faun speciaal ontwikkelde, uit een stuk gedraaid stalen huis. De Pink Faun PCX-ultra is een volledig met de hand gebouwd Nederlands product en kost €2995. 

Bij Triple M audio shop is de kabel nu te beluisteren en uiteraard is er de mogelijkheid om de PCX-ultra bij u thuis in uw eigen setup te proberen. Neem voor meer informatie of een luisterafspraak contact op met Pink Faun Nederland of Triple M audio shop.

Triple M audio shop
Van Deventerstraat
103911 KH Rhenen

T: 0317 - 612358
E: info@triplemaudioshop.nl
Website 


EDITORS' CHOICE