NIEUWSBlock

Nieuwe merken bij AudioAanZee

AudioAanZee laat weten dat je vanaf heden bij hen terecht kunt voor de merken Audio Block en Blumenhofer. Ze hebben een aantal paradepaardjes uitgekozen die je kunt bekijken en uiteraard beluisteren.

Blumenhofer luidsprekers worden stuk voor stuk handmatig in Duitsland vervaardigd. Van het merk Blumenhofer is de Fun 10 bij AudioAanZee te beluisteren. Vorige maand organiseerde AudioAanZee een luistershow met deze luidspreker. Ze zijn aangenaam verrast door de muzikale kwaliteiten van de Fun 10. AudioAanZee: “Luchtig, dynamisch en natuurlijk zijn woorden die bij deze speaker passen”. Op de website van Blumenhofer kun je meer lezen over de luidsprekerlijnen. Van Audio Block is nagenoeg de gehele 100 serie en alle bekabeling aanwezig in de showroom van AudioAanZee.


Foto: de Fun 10 van Blumenhofer

AudioAanZee is één van de nieuwste hifiwinkels in Nederland, gevestigd in Den Helder. Oprichters Evert en Arien Rebel hebben als missie om apparatuur te vinden die de emotie in muziek tot leven brengt. De winkel is in het bezit van een sfeervolle luisterruimte annex studio en is geopend op afspraak.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: info@audioaanzee.nl
T: 06-40361998
Website


EDITORS' CHOICE