Naim roadshow bij AudioXperience

Naar aanleiding van de Naim NDS Roadshow is deze nieuwe High-End muziekstreamer vrijdagavond 1 juni bij AudioXperience te beluisteren. Tevens de laatste kans om deze roadshow te bezoeken!

De NDS heeft de techniek overgenomen van de CD555 cd-speler en de Naim DAC. Zowel het digitale als het analoge board zijn geheel zwevend opgehangen. Deze ontkoppeling zorgt, volgens Naim, voor een enorme winst in geluidskwaliteit.

Bij AudioXperience zijn de verschillen te horen tussen de drie Naim streamers, de ND5 XS, NDX en de NDS. Daarnaast is de NDS te horen met maar liefst twee PS555 voedingen. Het opgestelde muzieksysteem bestaat verder uit een NAC 252 voorversterker en NAP 300 eindversterker. Dit is allemaal te beluisteren via de NEAT Acoustics XL6 luidsprekers.

Naast een demonstratie van de drie streamers komen er ook voedingsupgrades aan bod. AudioXperience zal meer vertellen over streaming en er zijn Hi-Res muziekopnames te horen van onder andere Naim Label.

De demosessie start vrijdagavond 1 juni om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Na afloop is eigen digitale muziek te beluisteren. Inschrijven voor deze avond is mogelijk via e-mail of telefoonnummer 040-290 63 44. Wacht niet te lang, want er is maar beperkt ruimte!

Adres:
AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
T: 040-290 63 44
E: info@audioxperience.com
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE