NIEUWSKwart BVBA

Harmonix tuning event bij Kwart

Studio KWART houdt vandaag, 10 juni, een evenement waarbij je als bezoeker leert het beste uit je hifisysteem te halen. Ed Doggen van Daluso Audio zal onder meer uitleg geven over tuning door middel van devices van Harmonix.

Een goede invulling van de periferie van een audiosysteem is eigenlijk nog belangrijker als de keuze van de set zelf. De gehele setup, stroom, akoestiek en resonanties vormen samen het fundament. Tijdens het Harmonix Tuning Event vertelt Ed Doggen van Daluso Audio over deze samenhangende aspecten en de effecten op de muziekweergave, ondersteund door enkele demonstraties. Met het uitgelezen assortiment van Harmonix, Enacom en BlackNoise, maar vooral de kennis en kunde, wordt concreet invulling gegeven aan hoogstaande verbeteringen en optimalisaties.Wil je meer weten over een goede plaatsing en aansluiting van jouw hifi componenten, of ben je benieuwd of een set Harmonix spike bases onder je luidsprekers nu echt zo`n verschil kan maken? Dan mag je dit evenement zeker niet missen!

Showinfo
Er zijn twee sessies gepland op zondag 10 juni. De eerste vindt plaatst tussen 14.00 uur en 16.00 uur, en de tweede tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Het aantal plaatsen zijn beperkt, dus registreer snel als je erbij wilt zijn. Dat kan via e-mail (info@i-kwart.com) en telefonisch (+32 479 479 717). Studio KWART is gevestigd in het kleine plaatje Kessel-Lo, in het Belgische Leuven.Kwart
Platte Lostraat 506a
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)
België
E: info@i-kwart.com
T: +32 479 479 717
Website
Facebook

.


EDITORS' CHOICE