NIEUWSLa Scala

Streaming showdagen bij La Scala

La Scala houdt speciale showdagen op 31 mei en op 1 en 2 juni. Deze staan volledig in het teken van streaming. Er zal worden ingegaan op digitale interlinks en de Audiophilleo2 USB/SPDIF convertor.

Steeds meer muziekliefhebbers spelen hun muziek af vanaf een media player, pc of laptop. Vaak vragen mensen zich af of er verschil zit in de diverse interlinks en of duurdere ook per definitie beter zijn. Ook is het interessant om te weten of USB kabels verschillen in kwaliteit. Dat kun je allemaal ontdekken tijdens deze showdagen.

Ook wordt de Audiophilleo2 USB/SPDIF converter gedemonstreerd. Deze brengt in combinatie met een laptop of computer fenomenale klankverschillen aan het licht door toepassing van een precisie klokwerk en zeer lage jitter. Zelfs een MP3-bestand gaat erop vooruit volgens La Scala. Ook het verschil tussen MP3, FLAC en HD files laten ze op deze dagen horen.

Audio Quest heeft de afgelopen periode veel research gedaan om goede interlinks te ontwikkelen om de nieuwe manier van muziekoverdracht naar een hoog niveau te tillen. Daarom zal er met Audio Quest gedemonsteerd worden. La Scala heet iedereen van harte welkom tijdens een van de showdagen. Voor meer informatie kun je kijken op de website.

La Scala
Sint Annaplein 23-24
5038 TV Tilburg
Nederland

Tel: 013-5439228
Website 

La Scala heeft ook een Special Page op HiFi.nl


EDITORS' CHOICE