NIEUWSSonos

Sonos introduceert subwoofer


Redactie HiFi.nl | 22 mei 2012 | Sonos

Sonos kondigt vandaag de Sonos SUB aan, ter verrijking van het Sonos Wireless HiFi System. De Sonos SUB is verkrijgbaar vanaf 19 juni 2012, maar deze week alvast te beluisteren bij RAF en Wifimedia.

“Net als al onze andere producten heeft Sonos de nieuwe SUB tot in het kleinste detail zelf ontworpen”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, Inc. “De SUB heeft alle kenmerken van een Sonos-product: helder, diep en volledig digitaal geluid, een verbluffend eenvoudige installatie en zo’n fantastisch mooi design, dat je wilt dat hij gezien wordt in je huis.”

Plaats de SUB waar je maar wilt, steek de stekker in een stopcontact, druk op de knop en volg de eenvoudige aanwijzingen op je controller. De SUB wordt draadloos verbonden met je andere Sonos-componenten voor een feilloos kamervullende luisterervaring.

Je kunt de SUB bedienen met je computer, smartphone of tablet, net zoals elke andere Sonos-component. Hiervoor download je eenvoudigweg de gratis controller-apps van Sonos voor Android, iPad, iPhone, Mac of pc.

De Sonos SUB alvast ervaren?
Dat kan donderdag 24 mei bij RAF en vrijdag 25 mei bij Wifimedia!

De SUB werkt alleen met Sonos-spelers met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt niet met CONNECT, ZP90 of ZP80.

Kenmerken van de Sonos SUB

 • Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers. Die zorgen ervoor dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen, zonder dat de behuizing meetrilt.
 • Volledig digitale geluidskwaliteit. Via het hoogwaardige DSP (Digital Signal Processing) doen de filterinstellingen, de actieve EQ en de vertragingscorrectie digitaal hun werk, zonder verlies van kwaliteit of energieverbruik.
 • Tweewegs akoestische poort. Speciaal getuned voor een optimaal akoestisch volume van de SUB en een krachtige basresonantie.
 • Twee digitale versterkers van klasse D drijven de SUB aan. Deze zijn perfect afgestemd op de gebruikte speakers en de akoestiek van een kamer. De behuizing is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof om akoestisch dode wanden en een maximum intern luchtvolume te creëren. De afmetingen van de SUB zijn 402 x 158 x 380 mm, met een gewicht van 16 kg. De volledige specificaties, details en video zijn te vinden op de website.

De Sonos SUB alvast ervaren?
Dat kan donderdag 24 mei bij RAF en vrijdag 25 mei bij Wifimedia!

Prijzen en beschikbaarheid
De SUB is vanaf 19 juni 2012 verkrijgbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak voor €699,-. Een matzwarte uitvoering van de SUB is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor €599,-.

Kijk ook eens op de Sonos Special


EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »