NIEUWSOehlbach

Oehlbach introduceert nieuwe HDMI kabel

Oehlbach introduceert binnen de PRO-IN serie voor de installateur de MultiLine 19 Pin HDMI. Deze kabel zorgt voor oplossingen voor praktische problemen die zich bij HDMI installatie vaak voordoen.

Met de nieuwe MultiLine HDMI kabel kan iedereen een HDMI kabel tot wel 20 meter door een 5¼ installatiebuis trekken. Deze kabel is voorzien van ronde 19-Pin female connectoren waarop naargelang de behoefte een trekveeradapter, HDMI connector of multimedia inbouwpaneel kan worden gedraaid. Deze High Speed MultiLine HDMI kabel is leverbaar in 12 lengtes en is geschikt voor 3D weergave en ethernet. De kabel kan afgemonteerd worden met traditionele HDMI connectoren of kan worden gemonteerd aan een multimediapaneel dat past in wandcontactdozen of goten. De kabelmantel is halogeenvrij.

De MultiLine 19-Pin hdmi kabel is leverbaar in 12 verschillende lengtes, variërend tussen de 1,2 meter en 20 meter. De prijzen liggen tussen de 74,95 euro voor de kortste en 409 euro voor de langste, incl. btw. Bij elke kabel worden twee trekveeradapters meegeleverd om tijdens de installatie de connector te vrijwaarden van stof en vuil.

Kijk voor meer informatie op de website van importeur Servi-q.

MERK

EDITORS' CHOICE