NIEUWSTangent

Tangent Fjord ontvangt internationale waardering

Het Deense audio-merk Tangent heeft internationale waardering voor haar productgroep Tangent Fjord ontvangen. De audio-producten zijn bekroond met twee internationale design awards en maakt deel uit van de permanente collectie van het Designmuseum Danmark.

In Engeland werd door het design- en lifestyle merk WallPaper* een Wallpaper* Design Award 2012 uitgereikt aan Tangent Fjord. De producten werden geroemd in de categorie ‘best control panel’. Met deze award mocht Tangent Fjord zich aansluiten bij een aantal  van ’s werelds meest vooraanstaande merken zoals bijvoorbeeld Prada, Chanel by Karl Lagerfeld en Versace.

In Amerika werd Tangent Fjord geprezen met een GOOD Design 2011, uitgereikt door het Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Criteria voor het winnen van een GOOD Design is niet alleen het design van het product, maar er wordt tevens gekeken naar aspecten als gebruik en functionaliteit. Winnaars van andere jaren zijn onder meer Audi, Bodum, Gaggenau, Porsche en Sennheiser. 

In Denemarken maakt Tangent Fjord nu deel uit van de permanente collectie van het Designmuseum Danmark in Kopenhagen. Het Designmuseum Danmark (voorheen The Danish Museum of Art & Design) legt de focus op zowel Deens als international industrieel design en vakmanschap op het gebied van kunst.

MERK

EDITORS' CHOICE