NIEUWSNaim Audio

NAIM NDS Roadshow bij Studio Wilbert

Ter introductie van de NDS heeft Naim voor de Nederlandse markt een heuse roadshow op de planning staan, die van begin mei tot aan de start van het EK Voetbal langs diverse dealers gaat om de nieuwe netwerkspeler voor te kunnen stellen. De eerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 12 mei, bij Studio Wilbert in Utrecht. 

Tijdens het evenement komen alle streaming en server oplossingen van Naim voorbij, en is er uiteraard alle gelegenheid om er vragen over te stellen. Ed Verkerk van Latham Audio zal op een groot Naim Systeem (NAC 252/NAP 300/Ovator S600) de verschillende mogelijkheden van de Naim NDS laten horen. Ook kun je tijdens deze middag het verschil tussen de NDS en NDX beluisteren. 

Er zijn tijdens deze dag twee luistersessies gepland om 13.00 uur en om 14.30 uur. Wil je één van deze twee luistersessie bijwonen? Meld je dan van tevoren aan via wilbert@wilbert.nl of telefonisch via 030-2319874. Naast Ed Verkerk is het team van hifi studio Wilbert aanwezig om u verder wegwijs te maken in de do’s en don’ts van streaming audio.

Latham Audio heeft ook een Special Page

Graag tot ziens op 12 mei!

Hifi Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
T: 030 2319874
E: Wilbert@Wilbert.nl
Website

Lees ook onze recente Hi-Visit bij Hifi Studio Wilbert

En klik bovenstaande afbeelding voor een 360 graden tour (PHOTO40)


MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »