Musical Fidelity V-LINK II+ en V-LINK 192+

De Groef audio heeft voor de succesvolle V-LINK II en V-LINK 192 van Musical Fidelity een modificatie ontwikkeld waarmee de geluidskwaliteit van streaming audio naar een fors hoger niveau wordt getild. Deze USB naar SPDIF converters vormen een belangrijke schakel in de weergave van muziek vanuit een computer of laptop.

De zogenoemde V-LINK II+ en V-LINK 192+ zijn hoofdzakelijk aangepast in het timingcircuit en de voedingslijnen. Essentieel voor een transparante en natuurgetrouwe weergave is timing. Klankbepalende onderdelen in dit circuit worden ondermeer opgewaardeerd met klokken van Guido Tent. Daarnaast worden voedingslijnen voorzien van betere condensatoren en zijn er enkele hoogwaardige weerstanden geplaatst.

De `+`-edities van de V-LINK dragen bij aan optimale beleving van streaming audio. De luisteraar wordt meer betrokken bij de muziek, en timbres van instrumenten worden beter weergegeven. Daarnaast is er een aanzienlijke toename aan fijndynamiek wat er voor zorgt dat muziek meer emotie overbrengt.

De prijs van de V-LINK II+ bedraagt € 298,- en die van de V-LINK 192+ € 474,- (v.a. juni 2012 weer leverbaar). Mensen die reeds in het bezit zijn van een V-LINK kunnen hun exemplaar laten opwaarderen voor € 149,- als het om een V-LINK (II) gaat en € 199,- als het een 192 KHz-versie betreft.

Neem voor meer informatie contact op:

De Groef audio
Steentilstraat 26
9711 GM  Groningen
050-3130760

info@degroefaudio.nl
www.degroefaudio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE