NIEUWSTeufel

Teufel Ultima 40 Limited Edition

Teufel heeft een limited edition van haar in Nederland bestverkopende stereo speakers laten maken: in de aanloop naar het EK voetbal in juni is er nu een oranje editie van de Ultima 40 verkrijgbaar; de Ultima 40 LE. De stereo speakers zijn voorzien van speciale oranje frontjes, waardoor er straks tijdens het EK voetbal met een echt Oranjegevoel naar de wedstrijden van het Nederlands elftal gekeken kan worden.

De Ultima 40 LE wordt geleverd met de standaard frontjes die voorzien zijn van zwarte stof. Voor de € 30,- meer die de Limited Edition kost, ontvang je een extra set frontjes voorzien van oranje stof. De frontjes, die afneembaar zijn, kunnen eenvoudig worden uitgewisseld en het Oranjegevoel is dus snel gemaakt. Ook zijn ze snel weer verwijderd, mocht het allemaal niet lopen zoals we willen zien in Polen en Oekraïne... Voor de frontjes is gebruik gemaakt van dezelfde speciale luidsprekerstof als bij de normale Ultima 40: zo blijft de geluidskwaliteit gegarandeerd.

Zoals de naam van deze speciale editie al doet vermoeden is de Ultima 40 LE slechts in een kleine oplage verkrijgbaar. Wie dus thuis met oranje topgeluid van het EK wil genieten moet er snel bij zijn. De Limited Edition kost € 429,99 en is per direct hier te bestellen, in de Nederlandse webshop van Teufel Audio.

Voor meer informatie kun je op de Special Page of website van Teufel terecht.

MERK

EDITORS' CHOICE