NIEUWSSchomaker TV

Schomaker TV Emmen emondo dealer

Redactie HiFi.nl | 23 april 2012 | Fotografie

Met ingang van vandaag presenteert Schomaker TV in Emmen het emondo tv meubel concept. Bert Schomaker signaleert een toenemende vraag van zijn klanten die op zoek zijn naar een oplossing om het flatscreen uit het zicht te laten verdwijnen. De emondo tv & audio dressoirs bieden deze mogelijkheid. Met één druk op de knop van de afstandsbediening verdwijnt je tv onzichtbaar in het dressoir en komt naderhand weer net zo makkelijk te voorschijn.

Het bedieningscomfort wordt verhoogd door integratie van het ‘Remote Package’. Je bedient je (hifi-) apparatuur, met je eigen infrarood afstandsbediening, terwijl de kastdeuren dicht kunnen blijven.

Alle emondo meubels van meubelmakers kwaliteit worden voorzien van twee geïntegreerde compartimenten. Deze zogenaamde `technische ruimten` zijn vanaf de voorzijde makkelijk bereikbaar en bieden plaats aan de `control box` van de tv lift, bekabeling en stroomvoorziening. Samen met een slim kabelmanagement kun je eenvoudig afrekenen met de bekende opbergproblemen van stekkerdozen en het veelvoud aan kabels dat wordt gebruikt om alle apparatuur met elkaar te verbinden.

Voor meer informatie kun je terecht op de Special Page of website van emondo.


EDITORS' CHOICE