Pink Project`s Wall show

Redactie HiFi.nl | 20 april 2012 | Fotografie

Morgen speelt Pink Project een van zijn laatste Wall shows in Theater de Lawei te Drachten in Friesland. Er zijn nog kaarten! Hiermee sluit de band een van zijn meest succesvolle tournees sinds de oprichting in 1993 af.

Startend in Delft op 18 september 2010, met volgens Peter Chattelin "het grootste waagstuk uit de geschiedenis van PP", alwaar de band gelijkwaardig aan de originele show van Pink Floyd een muur bouwde van ongeveer veertig meter breed en tien meter hoog voor een live publiek. Peter: "Als ik hier aan terugdenk breekt het angstzweet me uit, want er had in de openlucht zóveel fout kunnen gaan, en om dan nog maar te zwijgen over het financiële risico. Maar het tegenovergestelde is gebeurd, gelukkig."

Op het moment is de band bezig met de voorbereidingen voor de aankomende tour, genaamd "Floyd Through the Years". Inmiddels staan er zo`n vijftig optredens gepland, inclusief een grote show in Ahoy op 1 september.

Er zijn nog kaarten!
Voor de show van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Voor kaarten of meer informatie kun je terecht op de website van Pink Project.


EDITORS' CHOICE