Coolblue lanceert Versterkerstore.nl

Redactie HiFi.nl | 17 april 2012 | Fotografie

Coolblue, de webwinkel die onlangs nog tot `Slimste` werd verkozen, heeft diverse specialistische websites onder zijn paraplu, waaronder Receiverstore.nl en Blurayspelershop.nl, waar je kunt filteren op basis van merk, specificaties en prijs. Sinds de afgelopen week is ook Versterkerstore.nl bereikbaar, waar je terecht kunt voor versterkers van Cambridge, Denon, Marantz, NAD, Onkyo en Yamaha. 

Naast merk en prijs kun je op Versterkerstore.nl ook filteren op basis van totaal vermogen, vermogen per kanaal en bijvoorbeeld de in- en uitgangen van de versterker. Om de lancering te vieren, vind je nu tevens diverse actieprijzen op de website. Bijvoorbeeld de Denon PMA-710AE, of de A-S700 van Yamaha. Op deze pagina vind je tevens een overzicht van alle specialistische shops, waar ook andere onlangs gelanceerde website tussen staan, zoals Cameratasshop.nl en Radioshop.nl.

(klik op naar de website te gaan)

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Coolblue of de Coolblue Special Page op HiFi.nl. Merken die op Versterkerstore.nl terug te vinden zijn, zijn Cambridge Audio, Denon, Marantz, NAD, Onkyo en Yamaha. Het assortiment zal op korte termijn verdiept worden, waarover later meer.

(klik op naar de website te gaan)

Ga naar de Coolblue Special


EDITORS' CHOICE