NIEUWSKwart BVBA

Kwart Open House Event

Redactie HiFi.nl | 28 april 2012 | Gato Audio

Studio Kwart is gevestigd in het kleine plaatsje Kessel-Lo in het Belgische Leuven. Waar de naam vandaan komt? Kwart staat voor Knowledge & Wellness: Advize, Realize + Trade. De gerenommeerde Belgische specialist op het gebied van McIntosh, heeft ook andere merken in zijn assortiment, waaronder Meridian, Sooloos en Gato Audio. Zo kun je tijdens het Kwart Open House Event dit weekend, naast het top-gamma van McIntosh, ook kennis maken met o.a. de nieuwe Meridian M6 luidsprekers en de Gato Audio CDD-1.

Gato Audio mag velen wellicht onbekend in de oren klinken, maar de historie en ervaring achter dit merk gaan terug naar halverwege de 20e eeuw. De kennis is opgedaan bij Deense audiomerken als Thule Audio en GamuT. Dit weekend kun je zelf kennis maken met Gato, dankzij een presentatie van de nieuwe CDD-1 CD-speler & DAC, verzorgd door importeur DSM. Klik hier voor meer informatie over de CDD-1.


Het Kwart Open House Event is dé gelegenheid om naast het `gangbare` McIntosh aanbod eens het echte top-gamma van McIntosh te ontdekken. Vele modellen (MCD1100 SACD/CD player, MC2KW amps, XRT2K speakers,...) die men vaak enkel in een brochure te zien krijgt, kun je bij Kwart in het echt zien, voelen en ook horen. Deze editie legt een extra accent op het McIntosh tube gamma (C1000 & C2300M preamps, C2301 & MC275LE amps) in combinatie met de MT10 draaitafel, met continue demo`s in de "Analog Room" van Kwart, waar de schitterende XRT1K luidsprekers een vaste stek hebben.

Voor wie interesse heeft in een streaming audio oplossing met gebruiksvriendelijke interface, is er een gedetailleerde uiteenzetting en demo`s van het Meridian Sooloos systeem. Nagenoeg het hele gamma is verspreid over meerdere luisterruimten te bekijken en te beluisteren. Distributeur Viertron is tevens aanwezig voor de nodidge tips & tricks.

Recent nog besloot Kwart om hun aanbod Meridian uit te breiden. Bijgevolg zijn onder meer de gloednieuwe Meridian M6 speakers en de Audio Core 200 ook van de partij.

Filmliefhebbers kunnen lekker wegzakken in de comfortabele zetels van de "Theater Room" waar een indrukwekkende McIntosh home cinema set (MX150 processor, 1 MC1201 mono + 3 MC452 stereo versterkers, 7 XR27 speakers en 3 PS112 subs) met behulp van een SIM2 C3X projector je onderdompelt in de actie. 

Verder kun je bij het Kwart Open House Event terecht voor goede muziek, een gezellige babbel en een stevige lekkere wijn.? 

Showinfo
Dagen: 28 & 29 april, dit weekend!
Tijden: 10:00 uur tot 20:00 uur doorlopend

Bij voorkeur reserveren via info@i-kwart of +32 479 479 717

Kwart bvba
Platte Lostraat 506A
3010 Kessel-Lo (Leuven) (Vlaams-Brabant)
Tel: +32 16 600372
WebsiteMeer weten over Kwart bvba? Lees hier de Hi-Visit, ook hieronder te vinden als Hifidelity XS.

.


EDITORS' CHOICE