The Chord Company show bij Lexicom

Lexicom MultiMedia organiseert op donderdagavond 19 april een show rond de analoge en digitale interlinks van The Chord Company, aangesloten op apparatuur van Naim Audio. Ook wordt er aan het einde van de avond een paar Chord kabels verloot. 

De show zal plaatsvinden in de demoruimte van Lexicom Multimedia in Leidschendam. Rowan Dernee van Latham Audio, importeur van Naim en The Chord Company, zal tevens aanwezig zijn voor tekst en uitleg bij de gepresenteerde hifi. Het doel van de show is de bezoeker te laten ervaren wat kabels in diverse prijsklassen, te beginnen onder de vijftig euro, kunnen doen voor een audiosysteem. 

De avond is geschikt voor “beginners” en voor “gevorderden” die op zoek zijn naar een mooie opwaardering voor hun audiosysteem. Dat zo`n opwaardering niet altijd veel geld hoeft te kosten, bewijst bijvoorbeeld de Crimson analoge interlink (vanaf € 48,-), die een systeem al een behoorlijke boost kan geven. Lexicom MultiMedia is één van de grootste dealers van deze Chord kabels en heeft de meeste modellen in haar assortimen; je kunt op de website vinden welke modellen er gedemonstreerd zullen worden. 

Aanmelden voor de kabelshow met The Chord Company en Naim Audio kan via het contactformulier.

Donderdag 19 april 19-21u
Lexicom MultiMedia

Leidsekade 1
2266 BG Leidschendam
T: (070) 320 1303
F: (070) 327 4413
E: info@lexicommultimedia.nl
Website

We hebben Lexicom MultiMedia afgelopen zomer voor een Hi-Visit bezocht


EDITORS' CHOICE