NIEUWSSony

Sony hoofdtelefoons voor TV en Gaming


Redactie HiFi.nl | 03 april 2012 | Fotografie | Sony

Sony introduceert een nieuwe reeks comfortabele hoofdtelefoons voor muziek, TV en gamen. Deze MA-serie biedt het juiste geluid, of er nu naar TV wordt gekeken, naar hi-fi wordt geluisterd, wordt gegamed of video`s op pc of tablet worden bekeken.

De extra grote 70 mm driver-units op de MA900 garanderen een gedetailleerd en vol geluid met een ruim, dynamisch bereik en een verlengd frequentiebereik. De `Acoustic Bass Lens` zorgt voor scherpe lage eindtonen, iets waar gewone hoofdtelefoons vaak moeite mee hebben.

De hoofdtelefoon en het luistercomfort is verbeterd met een elegant, licht en comfortabel ontwerp van gewichtsbesparende aluminium en magnesium onderdelen. De flexibele hoofdkussens van de slanke hoofdband passen zich aan de vorm van het hoofd aan.

MA500, MA300, MA100
In de hele MA-lijn staat comfort voorop. De MDR-MA500 biedt een flexibel mechanisme voor het oor, zodat de hoofdtelefoon ontspannen is te dragen tijdens lange films, muziekstukken of game-sessies. 300 KJ/m3 Neodymiummagneten zorgen voor een heldere, rijke bas en een heldere middenbereikweergave. De MDR-MA300 heeft hetzelfde flexibele oormechanisme als de MA500.

De MDR-MA100 is uitgerust met zachte oorkussens van stof voor uren luisteren zonder dat het dragen hiervan de luisteraar belast. De MDR-MA102TV biedt alle functies van de MA100, plus een extra lange kabel van vijf meter en een inline volumeregelaar. Hierdoor is deze bijzonder geschikt voor tv-kijkers die van hun favoriete shows willen genieten zonder anderen daarbij te storen.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe MA-serie open hoofdtelefoons van Sony zijn in Europa verkrijgbaar vanaf 1 mei 2012. Prijzen variëren van 35 euro voor de MDR-MA100B tot 300 euro voor de De MDR-MA900.

Voor meer informatie over de verschillende modellen kun je kijken op de website van Sony.

Kijk ook eens op de Hoofdtelefoon Special

EDITORS' CHOICE