Cambridge luistershow bij Wifimedia

Wifimedia te Arnhem heeft op 6 en 7 april aanstaande een feestelijke luistershow rondom de introductie van de Stream Magic 6 van Cambridge Audio.

Wifimedia zal op deze dagen de Stream Magic 6 voorstellen, en demonstreren welke opslagsystemen samenwerken met de Stream Magic. Uiteraard wordt het bedieningsgemak van de Stream Magic 6 gedemonstreerd op de iPhone, iPad en de Galaxy Tab.

De Stream Magic 6 is ontwikkeld in het eigen ontwikkelingslaboratorium van Cambridge Audio in hartje Londen. Hij biedt de gebruiker van digitale muziekbronnen een weelde aan mogelijkheden om de beste geluidskwaliteit in huis te halen. Muziek kan via de PC, Mac of via een NAS gestreamd worden.  Daarnaast kun je met de Magic 6 de geluidskwaliteit van andere digitale bronnen zoals je TV, Blu-ray, iPod of iPad dockings verbeteren.

Wifimedia heet iedereen van harte welkom tijdens dit luisterweekend. Ook importeur Dimex zal tijdens deze dagen vertegenwoordigd zijn. De openingstijden zijn: vrijdag 10.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Wifimedia
Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem

Tel: 026 82 00 215
E-mail: sales@wifimedia.eu 
Website

Dimex & Wifimedia hebben een Special Page op HiFi.nl


EDITORS' CHOICE