NIEUWSVelodyne

Klinkt Beter subwoofer luistershow

De Vlaamse subwooferspecialist Klinkt Beter organiseert op 14 en 15 april een luisterweekend volledig gericht op subwoofers, zowel voor stereosets als home cinema toepassingen.

Er passeren heel wat Velodyne subwoofers de revue dit weekend: van de kleinste Velodyne Microvee tot de grootste Velodyne DD18+. Alle vlotte Velodyne subwoofers zijn naast elkaar beluisterbaar, van klein naar groot: de Microvee, de nieuwe EQ-MAX reeks, de SPL-ULTRA en de Digital Drive Plus. Klinkt Beter heeft voor elk budget en elke ruimte wel een passende subwoofer in haar aanbod.

Ook Klipsch brengt een aantal subwoofers mee, waaronder de machtige SW-115 die draadloos kan werken. Ter ondersteuning wordt de nieuwe Anthem MRX-500 en MRX-700 surround receiver ingezet. Daarnaast zal er ingegaan worden op optimale plaatsing, de noodzakelijke grootte van de subwoofer, hoeveel subwoofers er in een ruimte moeten en de interactieve aansluiting op de set.

Ook stereo liefhebbers zijn welkom aangezien alle subwoofers ook in pure stereo gedemonstreerd kunnen worden. Zo is er een Vitus klasse-a set aangesloten op een Klipsch Palladium met een Velodyne DD18+.

Klinkt Beter heet u van harte welkom tijdens het luisterweekend op 14 en 15 april. Je bent zonder afspraak welkom tussen 13.00 en 18.00 uur. Eigen CD`s, DVD`s of Blu-rays meenemen mag ook.

Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren
België

Tel: +32 473 79 36 91
E-mail: info@klinktbeter.be
Website 

EDITORS' CHOICE