NAD luistershow bij HOBO hifi Breda

Redactie HiFi.nl | 28 maart 2012 | NAD

HOBO hifi Breda organiseert op 31 maart aanstaande een luistershow met een aantal bijzondere noviteiten. Onder andere de populaire NAD C 390DD en andere NAD producten zullen deze dag centraal staan.

De NAD C 390DD wordt bestempeld als een versterker, maar is eigenlijk beter te omschrijven als een hoogwaardige DA converter met 150W per kanaal om je luidsprekers mee aan te sturen. De eerste kennismaking die HOBO hifi Breda had met deze innovatieve ‘versterker’ was in combinatie met één van de laatste creaties van de firma Bowers & Wilkins; de PM1. Het enthousiasme was vanaf het begin groot, en direct aanleiding om er een luistershow mee te organiseren.


De demonstraties deze dag worden mede verzorgd door AND Benelux, importeur van NAD. De complete set die zal worden gedemonstreerd, bestaat uit de volgende componenten: NAD C 390DD, SONOS Connect, USB drive, Olive 4HD mediaspeler, B&W PM1 monitoren en de B&W PV-1 D subwoofer.

Naast deze set zullen ook alle andere NAD new media te zien zijn: De NAD DAC1, de NAD VISO 1 en de NAD C446.

HOBO hifi Breda heet iedereen van harte welkom op 31 maart. Mocht je op deze dag zelf een luidspreker naar keuze willen beluisteren op de C 390DD, dan kan dat. Je kunt hiervoor een afspraak maken via e-mail of telefoon.

Hobo hifi
Kloosterplein 1
4811 GN Breda
Tel: 076-5212087
E-mail: Breda@hobo.nl

NAD heeft ook een Special Page

Download deze Hifidelity!

MERK

EDITORS' CHOICE