NIEUWSMonster

Miles Davis hoofdtelefoon

Redactie HiFi.nl | 14 maart 2012 | Monster

Bitches Brew of Round Midnight rechtstreeks in je oren getoeterd krijgen met alle finesse en details zoals bedoeld door de Picasso of Jazz? Dat kan, met de nu geïntroduceerde Miles Davis Trumpet hoofdtelefoon van Monster.

De innovatieve `jazz-tuned` hoofdtelefoon beschikt over ’s werelds kleinste drivers en is ontwikkeld in samenwerking met Miles Davis Properties om een unieke, op jazz geïnspireerde stijl met uiterlijke details van Miles Davis’ trompet, zoals weergevers in de vorm van een mondstuk, koperkleurige afwerking en een silhouet van de artiest en geëtste handtekening op de kabel.

Behalve het geïnspireerde uiterlijk is het meest opvallende element het feit dat hij beschikt over ’s werelds kleinste drivers. De muzikale weergave die ook bij de fijnere jazz elementen naar voren komt is mogelijk door recente innovaties van het merk, en dankzij het nieuwe ontwerp waardoor de weergevers comfortabeler en dieper in de gehoorgang rusten.

Standaard is de Miles Davis Trumpet voorzien van ControlTalk, waarmee zowel bediening van de muziekfuncties op een iPhone of iPod mogelijk is als het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken met de iPhone en vele andere smartphones. De ControlTalk bedieningsknoppen zijn ook ontworpen in de stijl van een trompet.

De Monster Miles Davis Trumpet heeft een verkoopprijs van €299,95 euro. Kijk voor meer informatie op de website van de importeur.


EDITORS' CHOICE