Chattelin presenteert Wilson Audio Maxx 3

Redactie HiFi.nl | 18 maart 2012 | Wilson Audio

Heb je altijd al het geluid van de Wilson Maxx 3 aan een luisterbeurt willen onderwerpen? Dan kun je vandaag nog terecht bij Chattelin Audio Systems in Den Haag. Niemand minder dan Peter McGrath, recording engineer van Wilson Audio, is bij deze presentatie aanwezig. Luisteren onder deskundige leiding dus!

In navolging van de succesvolle demodagen met de Wilson Sasha verheugt Chattelin zich intens op de komst van de meest recente versie van de Wilson Maxx 3. Ze zullen de Maxx 3 aansturen met de nieuwe Audio Research Reference 250 mono eindversterkers. Chattelin laadt weten dat zij de eerste zijn in Nederland die deze Audio Research versterkers bezitten. Ze gaan ook gebruik maken van Wadia’s top D/A conversie, onder andere om zo de Aurender S10 muzikale hoogtes te laten bereiken. En het wordt uiteraard goed voorbereid, want de Wilson Audio Maxx 3 komt al begin maart bij Chattelin te staan om de luidsprekers te tunen. Wat deze luistershows extra luister geeft, is de aanwezigheid van Peter McGrath. Hij komt speciaal voor deze presentaties over uit de Verenigde Staten. Chattelin: “Iedereen die Peter McGrath wel eens aan het werk heeft gezien tijdens voorgaande edities van de VAD en de Doelen Lente hifishow, weet wat een innemende muziekliefhebber c.q. -kenner deze man is. En precies dit laatste past bij Chattelin AS omdat het ons uitsluitend en alleen gaat om het onder de aandacht brengen van de schoonheid van muziek en wat muziek met je kan doen!  We verheugen ons ook op de High Res-opnames uit de privécollectie van deze bijzondere man”.

Vandaag zul je ook getuige zijn van wat kabelspecialist MIT heeft bereikt met hun nieuwe F.A.Technology. Om de Maxx 3 perfect te presteren maakt Chattelin gebruik van Audio Research, SME, Spectral, Wadia, Aurender, Mit, Acoustic-Revive, DAAD, Polifemo en Finite-Elemente. 

Foto: Peter McGrath 

En ook voor de LP liefhebbers zijn deze luistershows een must. Chattelin heeft Gerrit Nutters van Nutters Audio bereid gevonden om deze nu al unieke dagen op te sieren met zijn prachtige cd’s en lp’s, die hij altijd vol liefde en overgave aan de man brengt. Ook hij heeft een primeur, want tijdens deze dagen is de dan net uitgebrachte Reference Recordings LP van de beroemde Rachmaninoff Symfonic Dances RM 1504 en de langverwachte SACD-versie van Wish You Were Here van Pink Floyd te koop.

Je bent vandaag welkom van 11.00 tot 16.00 uur.  

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58

2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: 
info@chattelin.nl
Website


EDITORS' CHOICE