NIEUWSNAD

Nieuwe Hifidelity XS: NAD C 390DD


Redactie HiFi.nl | 26 februari 2012 | NAD

We plaatsten vanmiddag een nieuwe Hifidelity XS, een uitgave van ons magazine waarin we Hi-Visits, recensies en artikelen in een magazine-format opmaken. De keuze is ditmaal gevallen op de recensie van de C 390DD, die sinds de publicatie een aantal weken terug zo vaak gelezen is dat-ie ook onder de tag Lezersfavoriet (tenminste 10.000 keer gelezen) te vinden is. 

Via de recent aangemaakte tag Lezersfavoriet vind je artikelen en recensies die na publicatie binnen de korste keren door de 10.000 lezers gingen; een mooi overzicht van populaire artikelen op HiFi.nl. Kijk hier voor het lijstje, waar onder meer de presentatie van Steinway Lyngdorf bij RAF, de recensie van de draadloze LV-serie van Audio Pro en het luisterbezoek bij Marcel Donk te vinden zijn.

Die 10.000 is de recensie van de C 390DD inmiddels al ruim voorbij, en dat is een reden op zich het artikel in een mooie nieuwe opmaak te gieten. Je vindt de Hifidelity op onze Special Page voor deze XS Magazines, maar we hebben hem hieronder ook bladerbaar (en downloadbaar) geplaatst. Wel zo makkelijk!

Download deze Hifidelity!

MERK

EDITORS' CHOICE