NIEUWSACF Audio

Triangle en Accuphase bij ACF Audio

Redactie HiFi.nl | 08 maart 2012 | Accuphase

Verhuisd per 1 februari, een openingsshow in de week erna en nu alvast weer een luistershow in te plannen; ACF Audio gaat goed van start in het nieuwe pand in Oud-Beijerland. In het weekend van 9 en 10 maart kun je er terecht voor Accuphase en Triangle.

In samenwerking met importeurs Hifine en Dimex organiseert Arco Fritzsch namelijk een grote luistershow met een referentie-systeem dat is opgebouwd met de State-of-the-Art Triangle Magellan Grand Concert weergevers. Dit grote luidsprekerssysteem van 2.15 meter hoog zal worden aangestuurd door de M-6000 mono eindversterkers van Accuphase met bijpassende voorversterker.

Als bron zal onder andere de referentie loopwerk/DAC van Accuphase worden gebruikt, en een draaitafel van Acoustic Signature. De set wordt gedemonstreerd gedurende de twee dagen in de grote demoruimte van 95m2 en 3m40 hoog waardoor men daadwerkelijk een "grand concert" ervaring kan opdoen!

Het programma voor de twee dagen is als volgt:

Vrijdag 9 maart van 14 tot 21u en zaterdag 10 maart van 10 tot 17u.

1 Grand Concert met de Triangle Magellan luidsprekers en Accuphase apparatuur
2 Vrijdag Franse avond met hapjes en drankjes en Franse muziek
3 Demonstratie streaming met internet radiozender Hi On line
4 Multi-track weergave waabij het ontbrekende spoor live wordt ingespeeld, zodat geluidsproduktie en reproduktie kan worden vergeleken.

Je bent van harte welkom!

ACF Audio

Aston Martinlaan 31
Oud-Beijerland
Tel: +316 26 122 819
Mail: info@acfaudio.nl
Website

MERK

EDITORS' CHOICE