NIEUWSLindemann

Novus Audio productnieuws


Redactie HiFi.nl | 20 februari 2012 | Lindemann

Novus Audio heeft een aantal nieuwe producten in hun luisterruimte luisterklaar staan. Zo hebben zij o.a. de Avalon Idea, de nieuwste DAC van KingRex en de PS-100 draaitafel van Block. 

Onderstaand bericht ontvingen wij van Novus Audio: 

Avalon Idea
De langverwachte nieuwe luidspreker uit huize Avalon staat bij ons luisterklaar opgesteld. Het is een vloerstaande Avalon met de klassieke looks en de klankkwaliteiten die elke Avalon zo kenmerkend maken, maar met een interessante prijsstelling: 9,000 euro per set.

 

Lindemann USB DAC
Deze 24/192 USB-DAC is een digitaal/analoog converter voor de muziekliefhebber die verder kijkt dan de naakte specificaties. Voor 690 euro koop je een DAC die naast de USB ook toslink en S/PDIF ingangen bezit.KingRex UD384/32 en Upower
De nieuwste DAC van KingRex heeft een USB ingang die tot 32bit/384kHz signaal kan verwerken. De optionele accuvoeding (Upower) tilt de geluidsweergave op een nog hoger niveau. We adviseren beide als set (599 euro) te gebruiken. AudioBlock
Qua populariteit is Block, in Duitsland, op de 3e plaats geëindigd. De, ook in Nederland, populaire merken worden verslagen door deze relatieve nieuwkomer op de markt. Nu is de mooie PS-100 draaitafel in Nederland verkrijgbaar. We hebben deze luisterklaar staan in onze showroom. Voor 999 euro heb je een draaitafel waar inclusief de arm. Ook de VRC 100 is opvallend te noemen: Internet/DAB+/FM tuner, CD-player, versterker, LAN en WLAN mogelijkheid, mediaplayer, S/PDIF en USB ingang, 4 analoge cinch en een Phono ingang en een aluminium met softlack afstandsbediening. Alles in een apparaat voor 799 euro. Natuurlijk alles in de bekende Block afwerking: dus een 9 mm aluminium front.

Novus Audio
Eckertstraat 18F
8263 CB Kampen
T: 06-53486244
E: novusaudio@planet.nl
Website

EDITORS' CHOICE