NIEUWSQuad

Nieuws van It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 20 februari 2012 | Quad

De nieuwe nieuwsbrief van It Harkstee viel weer op onze virtuele deurmat. Daarin lazen we dat zij op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart in samenwerking met New Transtec een show organiseren die in het teken zal staan van Quad. Wat nu al bekend gemaakt kan worden is dat de nieuwe QSP eindversterker uitvoerig gedemonstreerd zal worden met de Quad ESL 2805 speakers. Leuk voor de Quad liefhebber en iedereen die wel eens kennis wil maken met dit bijzondere merk. 

De Quad Elite QSP stereo eindversterker werd eind 2011 geïntroduceerd. Hij is in het bezit van de gepatenteerde current dumping technologie, die is ontwikkeld door oprichter Peter Walker. Walker koppelde met het current dumping systeem een goed klinkende klasse A versterker aan een veel stroom leverende klasse B versterker. De klasse A versterker geeft het signaal detail, terwijl de klasse B ver-sterker de grip biedt om de luidsprekers onder controle te houden. Dit zorgde voor een combinatie van goede geluidskwaliteit en efficiënt energiegebruik. De QSP Elite heeft veel power, die wordt verzorgd door 140 Watt per kanaal bij een belasting van 8 ohm. De QSP Elite kan veel speakers aan sturen. Deze doorontwikkeling van de befaamde QUAD 909 stereo kost 1499 euro. It Harkstee zal de QSP Elite combineren met de Quad ESL 2805 speaker. Meer informatie volgt binnenkort. 

 

Meer nieuws omtrent It Harkstee vind je in de februari nieuwsbrief van It Harkstee. Daarin lees je onder andere over een droomsets die It Harkstee heeft samen gesteld en die lezers van de nieuwsbrief met korting kunnen aanschaffen. Voor meer informatie omtrent Quad kun je op de website kijken van importeur New Transtec. Zij hebben ook een Special Page op HiFi.nl. 

Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
T: 06 149 44 640
E: info@itharkstee.nl
Website 


EDITORS' CHOICE