NIEUWS

Klinkt Beter show met Anthem, Velodyne en Klipsch


Redactie HiFi.nl | 18 februari 2012 |

Op zaterdag 25 februari organiseert Klinkt Beter een home cinema dag met nieuwe aanwinsten van Anthem, Velodyne en Klipsch. Iedereen is welkom van 10.00 – 22.00 en eigen referenties meenemen mag.


Foto: MRX700

Klinkt Beter is een van de eerste Belgische Anthem dealers. Anthem is een merk van de Canadese firma Sonic Frontiers dat al meer dan 20 jaar high-end apparatuur voor muziek en home theater produceert.

Anthem bouwt high-end toestellen die overal erg goed worden gereviewed, maar dan zonder de high-end prijs. In home cinema vertaalt zich dat door het ARC room correction systeem wat zorgt voor een bijzonder holografisch geluidsbeeld.


Foto: MRX500

Klinkt Beter demonstreert op haar show met de MRX500 en de MRX700, twee surround receivers met ARC en 3D ondersteuning.

Voor de eerste keer kunnen alle Velodyne modellen naast elkaar in dezelfde ruimte beluisterd worden. Van klein naar groot: de Microvee, de nieuwe EQ-MAX reeks, de SPL-ULTRA en de Digital Drive Plus.


Foto: Microvee

Er wordt ingegaan op optimale plaatsing, de noodzakelijke grootte van de subwoofer, hoeveel subwoofers in een ruimte en de interactive aansluiting op de set.

Ook stereo liefhebbers zijn welkom gezien al de subwoofers ook in pure stereo demonstreerd kunnen worden. Zo is er een Vitus klasse-a set aangesloten op een Klipsch Palladium met een Velodyne DD18+.

Speciaal voor de show werd een tweede bioscoop gerealiseerd met componenten van Klipsch. In deze bioscoop worden twee sets gepresenteerd.


Foto: Klipsch Gallery

Zo wordt er met de nieuwe Klipsch Gallery gedemonstreerd op de Anthem MRX700. Vooraan wordt de G-28 ingezet, verder aangevuld met de G-12 surround luidsprekers en diverse Velodyne subwoofers naar keuze.

Op de MRX500 presenteert Klinkt Beter een 5.1 Klipsch Synergy set met de F10 als fronts. De C10 center, B20 surrounds en SW350 sub maken de set compleet.


Foto: Gallery G28

Adres
Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren
België

Website

EDITORS' CHOICE