HOBO Hifi nu ook in Alkmaar

Redactie HiFi.nl | 17 februari 2012

HOBO Hifi breidt nog verder uit, want zij openen alweer hun 18de vestiging. Dit nieuwe filiaal vind je in de gezellig binnenstad van Alkmaar. Ze zijn nu een weekje aan het ` proefdraaien`, maar de winkel wordt heel toepasselijk op 18 februari 2012 officieel voorgesteld aan het Nederlandse publiek. 

HOBO Hifi Alkmaar heeft twee luisterruimtes. Je kunt in alle rust de producten bekijken en vergelijken. Er valt heel wat te kiezen: er staan meer dan 100 modellen luidsprekers opgesteld in de winkel. Er is extra aandacht voor een groot assortiment streaming audio producten die allemaal demonstratieklaar in de winkel staan opgesteld. Van Sonos tot aan high-end producten van Olive. 

 

HOBO Hifi is gevestigd aan de Limmerhoek 24 in Alkmaar en parkeren kan gewoon voor de deur. De door jouw gekozen producten kunt je veelal eenvoudig direct meenemen, maar gratis bezorgen en aansluiten is ook geen probleem bij HOBO Hifi Alkmaar.


 
In het nieuwe filiaal vind je, net zoals in de andere vestigingen, een breed scala aan merken en nieuwe producten. En mocht je het moeilijk vinden om een keuze te maken: geen nood. Er zijn voldoende specialisten aanwezig die jou kunnen helpen om een goede keuze te maken. Om het nieuwe filiaal een extra feestelijk tintje te geven, heeft HOBO Hifi 18 dagen lang 18 aanbiedingen in alle 18 vestigingen. De dagaanbiedingen vind je op de website. Let op: de aanbiedingen zijn uitsluitend op de genoemde dag geldig, ze zijn zowel bij een HOBO winkel te verkrijgen als op de website van Hobo Hifi.

Of het nu gaat om een streaming audio oplossing, een hoofdtelefoon, een flatscreen, een paar luidsprekers of een volledig multi-zone audio systeem, de mannen van HOBO staan voor je klaar. HOBO Hifi Alkmaar nodigt je uit om het nieuwe filiaal met eigen ogen te komen bekijken. HOBO Hifi Alkmaar
Limmerhoek 24
1811 BA
T: 072-5123789
E: Alkmaar@hobo.nl
Website

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 21.00
vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00


EDITORS' CHOICE