Buizenshow Hay-End Audio

Redactie HiFi.nl | 25 maart 2012

Alvast voor in de agenda: de Hay-End Buizenshow op 31 maart en 1 april aanstaande. Je kunt op deze dagen uitgebreid kennis maken met de grote collectie buizenversterkers van Hay-End Audio. 

Je kunt via de dynamische en natuurlijk klinkende luidsprekers van Odeon en Hornmanufaktur genieten van de uitgebreide collectie buizenversterkers van Artephonoes, Dared, Cayin en Lyric, en de Cayin HEA-Signature buizen CD spelers. Er staan twee luisterruimten ter beschikking. Alle info vind je op de website van Hay-End Audio.

Ook kun je er uitgebreid discussiëren over het hoe en waarom van buizen, over modificaties van CD-spelers en versterkers. Er staat zelfs een speciale CD-speler klaar waarmee door een draai aan een schakelaar de invloed van een Tent clock gedemonstreerd kan worden.

Breng gerust eigen muziek mee, CD en/of LP. Een drankje staat klaar. Voor het gezin heeft Venlo en zijn directe omgeving veel te bieden: koopzondag, Sounds (de beste CD/LP winkel van de Benelux), de grootste Saturin in Nederland, de gezellige binnenstad, het Limburgs Museum, Toverland, Klein Zwitserland, enzovoorts... Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en HEA ligt dicht bij de A67 en A73.

Buizenshow Hay-End Audio
Zaterdag 31 maart en zondag 1 april

Hondsdraf 38
5913 DA Venlo
T: (0031)(0)6 155 45 270
E: Info@hayendaudio.nl
Website


EDITORS' CHOICE