Harman Kardon introduceert BDS

Redactie HiFi.nl | 10 februari 2011 | Harman Kardon

Televisies worden steeds platter. Dat kan soms voor een mindere geluidskwaliteit zorgen. Daarom introduceert Harman Kardon de BDS home cinemasystemen. Voor een unieke film- en muziekervaring. 

De BDS home cinema is een “alles-in-één systeem”, voorzien van een A/V recieven met Blu-ray en speakers van hoogwaardige kwaliteit. Hij combineert een realistische beeldweergave met een prima akoestiek. Sommige modellen beschikken over twee USB-poorten waardoor je je favoriete muziek kan beluisteren en je video’s of films kan bekijken vanaf een USB stick of USB harde schijf.  De BDS systemen spelen niet alleen Blu-Ray af, maar ook al je oude DVD’s en CD’s in perfect weergave.



Klik op de afbeelding voor een recensie van de BDS-400 complete 2.1 set

De BSD series worden geleverd met een “learnable remote” wat inhoudt dat je al je andere afstandsbedieningen kan vervangen door deze van de BDS. Speciaal voor de mensen die zich lekker hebben genesteld in hun zetel en niet van plan zijn om nog maar een vin te verroeren. 

De BDS lijn varieert van 899 euro t/m 1.499 euro. Voor meer informatie en alle modellen kun je kijken op de website van Harman Kardon


EDITORS' CHOICE