Steinway Lyngdorf introductie bij RAF/Hi-Fi Klubben

Er is goed, beter en best. Maar alle superlatieven zijn nog niet toereikend om de Steinway Lyngdorf Model D hifiset te beschrijven. De absolute top in hifiweergave. Wie wel eens wil ervaren hoe een set van 176.000 euro klinkt, moet op 8 februari een bezoek brengen aan de New Born RAF in Amsterdam.

Peter Lyngdorf, eigenaar van Steinway Lyngdorf en grondlegger van Hi-Fi Klubben in Denemarken, zal deze set introduceren aan het Nederlandse publiek. Geheel vrijblijvend uiteraard, want bij RAF snappen ze best dat je niet even 176.000 euro uit je broekzak tovert... Een geluidservaring die je een keer mee moet hebben gemaakt. 

Steinway Lyngdorf op ISE 2012 (PHOTO40)

Het Model D Sound System (zie kader onderaan) maakt gebruik van volledig digitale geïntegreerde audiotechnologieën, waarbij de signaalverwerking volledig in het digitale domein blijft. De in eigen beheer ontwikkelde RoomPerfect technologie zorgt voor akoestische aanpassing van de weergave aan de luisterruimte, waardoor een perfect driedimensionaal geluidsbeeld gecreëerd wordt. Dit systeem, dat al in 2007 werd geïntroduceerd, is nu voor het eerst in Nederland te bewonderen bij RAF Amsterdam. Speciale uitnodiging
Op 8 februari komt Peter Lyngdorf deze set introduceren en demonstreren in de New Born RAF winkel. De avond begint om 19:00 uur. Je bent van harte welkom om deze unieke luisterervaring vrijblijvend mee te maken. 

RAF presents Steinway Lyngdorf
8 februari 2012 vanaf 19:00 uur

RAF Amsterdam
Rijnstraat 160-168

1079 HR Amsterdam

T: 020 – 5411300
E: info@raf.nl

Website 
.
Steinway Lyngdorf Model D Sound System

Het Model D Sound System bestaat uit een vloerstaande Head Unit met daarin een topklasse CD-speler, regeleenheid, signaalprocessor en grote volumeknop met display. Hij heeft vier Steinway Lyngdorf Digital Link CAT-5 uitgangen naar de actieve luidsprekers. De vloerstaande Model D dipool actieve luidsprekers hebben een ongelofelijke frequentieweergave van 20 Hz - 22 kHz, bij een nominale impedantie van 4 Ohm. De ingebouwde digitale versterkers leveren 2x400 Watt continu (2x800 Watt piek) voor een maximale geluidsdruk van 117 dB. Dit drieweg systeem bevat vier 30 cm honeycomb woofers, twee 130 mm midrange drivers en een ATM (Air Motion Transformer) tweeter. Afmetingen van de luidsprekers zijn (hxbxd) 2058 x 464 x 797 mm.176.000 euro per set 

Peter Lyngdorf

Peter Lyngdorf is in de hifiwereld absoluut geen onbekende. In de audio industrie is hij een van de meest succesvolle ondernemers in Europa. Al ruim dertig jaar staat hij aan de wieg van de belangrijkste ontdekkingen en doorbraken in de hifi-industrie, zoals de ontwikkeling van de eerste digitale versterker in 1998, de legendarische Millennium, en de gepatenteerde RoomPerfect technologie, die een perfect driedimensionaal geluidsbeeld in een luisterruimte creëert. Peter Lyngdorf is de oprichter en grootaandeelhouder van Audio Nord international, waartoe de Hi-Fi Klubben winkels en de DALI luidsprekerfabriek behoren. 

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE