NIEUWS

AMAA op Audio Show Studio Alkmaar


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2012

Na drie succesvolle edities in 2009, 2010 en 2011 is het op 18 & 19 februari 2012 tijd voor al weer de vierde editie van de Audio Show Studio Alkmaar in het AZ stadion. Er zijn een flink aantal deelnemers, waaronder Analog Music Audio & Accessories (kortweg AMAA). Zij zijn gespecialiseerd in platenspeler naalden, elementen en accessoires. Een goede pitstop voor de vinylliefhebber!

Niko de Graaf en zijn vrouw Els zijn de drijvende kracht achter Analog Music Audio & Accessories (AMAA). Zij zijn experts op het gebied van grammofoon naalden, platenspeler naalden, elementen, platenspeler snaren, audio/videosnaren en alles eromheen. Bij hen vind je praktisch alle, nog leverbare accessoires voor de platenspeler. Van stalen naalden voor een antieke Pathephone tot DJ elementen, van diamantnaald tot platenspeler snaar. Tja, wat eigenlijk niet?Analog Music Audio & Accessories heeft ook een stand op de Audio Show Studio Alkmaar. Alle bezoekers van de show kunnen op deze stand gratis hun naald(en) laten controleren middels hun professionele hoge resolutie stereo-microscoop. Kijk voor meer informatie eens op de website van Analog Music Audio & Accessories.

Audio Show Studio Alkmaar
Zaterdag 18 en zondag 19 februari 2012 van 10.00 - 18.00 uur
AZ stadion
Stadionweg 1
1812 AZ Alkmaar
Website

De Audio Studio Show Alkmaar heeft ook een Special Page op HiFi.nl. Hier kun je zien wat je allemaal kunt gaan bewonderen op 18 en 19 februari 2012.

 

EDITORS' CHOICE