NIEUWSMagico

Symphony Audio Import op Audio Show Studio Alkmaar

Symphony Audio Import staat dit jaar voor de eerste keer op de Audio Show Studio Alkmaar in het AZ-stadion. Reden voor een reeks bijzondere producten.

De eerste set die klaar staat om te spelen is een combinatie van de Magico Q3 luidsprekers met de (buizen) versterker, Zanden 6000. Bronnen zullen worden gevormd door de VPI Classic 3 platenspeler met Koetsu Black element en Zanden 1300 phono voorversterker. De Soulution 540 cd-speler zal in deze combinatie de vertolking van de schijfjes voor zijn rekening nemen, terwijl de Kubala Sosna Elation serie deze componenten zal verbinden.

Maar dit is natuurlijk nog niet alles, want naast deze set zijn ook de gloednieuwe Soulution 501 monoblokken, 721 voorversterker en 745 cd-speler aanwezig. Naast Soultion is er ook plaats voor de Bergmann Sindre platenspeler.

Symphony Audio Import vertelt over de andere producten: “Van het altijd verbazingwekkend goed presterende en kunstig vervaardigde Zwitserse merk Nagra, hebben we door de enorme veelzijdigheid van het programma gemeend om gewoon maar alles mee te nemen! Dus een echte ‘full blown’ presentatie waarbij de grote kracht van deze fabrikant om compacte producten in combinatie met echte high-end kwaliteit aan te bieden, nog eens extra zal worden benadrukt."

“Van het Amerikaanse analoge elitemerk VPI zullen de Scout 2 platenspeler en de krachtige en veelzijdige HW17 platenreinigingsmachine acte de presence geven. Als laatste beursitem zullen we tenslotte de volledige kabelproductrange van het Amerikaanse Kubala Sosna presenteren terwijl van audiomeubelfabrikant Symposium het ISIS racksysteem en het Ultra Platform compleet met alle accessoires zal worden getoond”. 

Lees ook over alle andere merken op de Audio Show Special

MERK

EDITORS' CHOICE