More Music met Aurender in Alkmaar

Redactie HiFi.nl | 10 februari 2012 | Aurender

More Music pakt uit met muzieksystemen die maar met één doel zijn ontworpen en samengesteld: muziek maken en zoveel mogelijk kippenvel veroorzaken bij de luisteraar(s). Dat geldt ook voor de Aurender.

More Music komt onder andere naar Alkmaar toe met de muziekserver van Aurender. De Aurender muziekserver is door het gezaghebbende Computeraudiophile.com tot product van het jaar verkozen. In de uitgebreide conclusie staat onder andere het veelzeggende: "De sterke prestaties van de S10 weet de meeste highend digitale en analoge bronnen te overtreffen. Met de toevoeging van een speciale app voor de bediening via een iPad onderscheid de S10 zich van vele muziekserversystemen. De fantasie van superieure geluidskwaliteit (…) is tot werkelijkheid gebracht door Widelab en haar Aurender S10."

Met de laatste firmware updates is een S10 nu in staat om ook via de USB aansluiting een DAC aan te sluiten, uiteraard met 24bit/192kHz mogelijkheid. Het laat heel duidelijk de toewijding en grondigheid zien van de ontwikkelaars van Widealab. De bronnen bestaan uit de allernieuwste Moon Evolution 750D met High-Resolution digital- in board, waarmee onder andere de zeer precieze datastroom van de Aurender S10 Music Server naar binnen wordt geloodst.

De dCS Debussy DAC, Stereophile’s product van het jaar, staat eveneens ter beschikking om via vrijwel elke willekeurige digitale ingang 24bits/192kHz signaal te verwerken op de onnavolgbare en moeiteloze muzikale wijze waar dCS patent op lijkt te hebben.

Verder kun je op de show apparatuur bewonderen van Moon, Pass Lab, Primare, Avalon en Audio Physic. Veel moois dus ook van More Music op de Audio Show Studio Alkmaar

Ook More Music heeft een Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE