PS Audio primeur Studio Wilbert

Redactie HiFi.nl | 20 januari 2012 | PS Audio

Paul McGowan, de CEO, stichter en bezieler van PS Audio, komt hoogstpersoonlijk de nieuwe PerfectWave DAC MKII en Silent Server voorstellen aan de Nederlandse audio-en muziekliefhebber. Hifi Studio Wilbert in Utrecht heeft de absolute Europese Primeur, op zaterdag 28 januari aanstaande.

De PerfectWave DAC heeft de wereld voor de liefhebber van goed geluid op z’n kop gezet. De MKII belooft spectaculaire verbeteringen die via een upgrade ook voor MKI versie bereikbaar zijn. Paul McGowan, die eerder in Nederland was en ons toen de gelegenheid gaf hem uitgebreid te spreken, zal persoonlijk alle vragen beantwoorden over de mogelijkheden van streaming audio met de PS Audio PerfectWave DAC MKII en de nieuwste Silent Server.

Er zijn drie sessies gepland waarop Paul een presentatie van het PerfectWave Transport (memory player) en de PerfectWave DAC MKII in combinatie met de nieuwe Silent Server geeft. Naast het aansluiten van een NAS laat de netwerkbridge ook toe om een iPhone, iPod Touch of een iPad als afstandsbediening te gaan gebruiken. Verder is hij ook beschikbaar om alle vragen omtrent streaming audio en/of high-end netwerkspelers te beantwoorden.

Je bent van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Naast Paul McGowan is het team van Hifi Studio Wilbert aanwezig om je verder wegwijs te maken in de do’s en don’ts van streaming audio. Aanmelden vooraf wordt zeer op prijs gesteld. Dat kan via wilbert@wilbert.nl of telefoonnummer 030 2319874. 

Graag tot ziens op 28 januari!

Hifi Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
T: 030 2319874
E: Wilbert@Wilbert.nl
Website

Lees ook onze recente Hi-Visit bij Hifi Studio Wilbert

En klik bovenstaande afbeelding voor een 360 graden tour (PHOTO40)

MERK

EDITORS' CHOICE