NIEUWSAudio-Life

Accuphase vs Luxman bij Audio-Life

Redactie HiFi.nl | 20 januari 2012 | Accuphase

Geen twee merken hebben zo’n uitvoerige geschiedenis als Accuphase en Luxman, zo stelt Audio-Life. Beiden geliefd om hun kwaliteit, gave looks en eindeloze betrouwbaarheid. Het verschil in muzikaliteit? Beoordeeel het zelf! Op zaterdag 21 januari aanstaande van 11.00 – 15.00 uur zet Audio-Life Accuphase en Luxman tegenover elkaar.

Internet staat vol van deze strijd der titanen. Maar er is maar één manier om er achter te komen welke je het mooiste vindt: beluister zelf de versterkers en CD-spelers van beide merken, rechtstreeks tegenover elkaar.

Serieuze speakers hebben beide merken niet, maar Audio-Life gelukkig wel. Er zal afwisselend worden gespeeld op de Devore Fidelity Gibbon Nines vloerstaanders en Gibbon 3XL monitors. Unieke speakers uit de States, nu voor de eerste keer op een show te horen in de Benelux!

In het muziektheater
De demonstratie vindt plaats in de winkel van Audio-Life: een oude melkfabriek omgetoverd tot een muziektheater vol verschillende sferen. Een podium, een bar, marmeren vloer, kaarslicht, vier luisterkamers... Je wordt verzekerd dat je zo’n ‘winkel’ nog nooit eerder gezien hebt.

Hopelijk tot 21 januari!

Aanmelden
Aanmelden voor deze show wordt zeer op prijs gesteld. Je kunt je opgeven via audio-life.nl/show.

Show-gegevens
Datum: zaterdag 21 januari
Plaats: Hulsterstraat 26a, Buren
Tijd: 11.00 – 15.00 uur

Meer info
audio-life.nl/accuphase
audio-life.nl/luxman

MERK

EDITORS' CHOICE