NIEUWSLinn

All Linn Winkel - officiële opening


Redactie HiFi.nl | 17 februari 2012 | Linn

Sights & Sounds heeft sinds kort een nieuwe vestiging in Zutphen: de All Linn Winkel. Op HiFi.nl schreven we hier al eerder over. We kregen ook de eerste foto`s van de opening opgestuurd van de mannen van Sights & Sounds. Een sneak peek in de wereld van audio- en videostreaming. Maar nu is er dan ook hét agenda-item: de officiële opening.

Bij Sights & Sounds vind je onder meer de nieuwe Linn DSM systemen. Als je een nieuwe winkel hebt, kun je niet anders dan geheel up-to-date zijn. De DSM Majik, Akurate en Klimax zijn te zien en te beluisteren, maar je kunt in de All Linn Store ook terecht voor producten van Cyrus, Arcam, Marantz en NAD. In de gezelligheid van een echte huiselijke omgeving kun je zelf gaan beleven wat streaming voor jou kan betekenen. En uiteraard word je voorzien van kundig en enthousiast advies. Hoe de winkel er uitziet kun je alvast zien op onderstaande foto`s, maar je kunt het vrijdag 17 en zaterdag 18 februari ook zelf gaan ervaren, tijdens de officiële opening. 

Je vindt er die dagen, uiteraard, alles van Linn. De bekabeling is van Live Cable; geen filters, alleen powercables en balanced cables. Vanuit Live Cable is er bovendien gezorgd voor een Signature verdeel in Pearl White, een Powercord en een S.P.C. verdeel.Sights & Sounds kan er trouwens ook voor zorgen dat jouw cd collectie wordt geript. Breng al je cd`s mee in een krat of doos en de riprobot gaat ermee aan de slag!

Officiële opening All-Linn Store
Vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 

Sights & Sounds
Nieuwstad 51, 53
7201 NL Zutphen
Nederland
Website

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »