NIEUWSAVM

Introductie AVM Evolution CD3.2

Redactie HiFi.nl | 08 januari 2012 | AVM

“Een voor deze klasse zelden gehoorde geluidskwaliteit gecombineerd met een enorm vermogen en een tot minimale afmetingen gereduceerd ontwerp zijn kenmerkend voor de MA3.2,” is hoe de importeur de nieuwe AVM Evolution omschrijft.

De MA3.2 kan naar wens gebalanceerd of niet-gebalanceerd aangesloten worden op gecombineerde voorversterkers. Daarnaast zorgen afzonderlijke voedingen voor de ingang- en uitgangstrappen voor een signaalverwerking zonder verlies van micro details. 

“De hoog efficiënte schakelende eindversterkers geven het inkomende muzieksignaal versterkt door aan de luidsprekers met een efficiëntie van meer dan 90%,” vertelt de importeur. “Het gevolg is geringe warmteontwikkeling ten opzichte van het muzieksignaal. De MA3.2 stuurt alle soorten luidsprekers gemakkelijk aan, ongeacht het rendement of impedantie.”

Twee MA3.2 mono eindversterkers naast elkaar zijn net zo breed als alle andere componenten uit de Evolution serie. De standaard versie is leverbaar is aluminium zilver of zwart en is 4490 euro per paar. Tegen een meerprijs is ook een chromen front leverbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE