NIEUWSOptoma

Eerste ProScene Projector van Optoma

Redactie HiFi.nl | 03 januari 2012 | Optoma

Optoma introduceert de ProScene EH7500 WUXGA projector, die per direct leverbaar is.  Deze  6500 ANSI lumens projector met dual lamp, verwisselbaar- en uitwisselbaar lens design is de allereerste in de nieuwe ProScene merk lijn van Optoma. De ProScene lijn is speciaal ontwikkeld voor  hoge helderheid en licht opbrengst. 

De ProScene EH7500 WUXGA heeft een Dual-lamp, WUXGA en 6500 ANSI lumes, die bijdragen aan kristalheldere beelden en er is een 24/7 operation voor volledige betrouwbaarheid. Het tegen stof verzegelde, filter loze design voorkomt dat stof en vuil de werking van het systeem kan beïnvloeden, waardoor een optimale beeldkwaliteit blijft behouden met een minimale behoefte aan onderhoud. De ProScene lijn is volledig nieuw en speciaal ontwikkeld voor extreem hoge helderheid en licht opbrengst, volledig uitgerust met uitgebreide extra Optoma services. De ProScene projectoren zullen worden geleverd via speciaal door Optoma gecertificeerde partners, uit een netwerk van de meest ervaren AV installateurs en integrators die zullen worden uitgenodigd voor het exclusieve ProScene Certified Partner Programma.

 

Gemotoriseerde lens shift, focus en zoom gecombineerd met uitgebreide lens instel- mogelijkheden en daarbij verwisselbare kleurenwielen zorgen ervoor dat je de ProScene EH7500 WUXGA aan je eigen wensen en behoeften kunt aanpassen. De keuze uit twee verschillende kleurenwielen maken het mogelijk om de beeldkwaliteit en scherpte nog meer aan te passen op de toepassing waarvoor de projector gaat worden ingezet. Het standaard meegeleverde kleurenwiel zorgt voor een maximale lichtopbrengst met de juiste kleur reproductie, terwijl er ook de mogelijkheid is om te kiezen voor een kleurenwiel waarbij de nadruk licht op de kleurkwaliteit en pallet. De kleurenwielen zijn eenvoudig verwisselbare modules en kunnen verwisseld worden zonder dat de projector open hoeft.

 

De EH7500 is ideaal voor boardrooms, auditoriums,  live events, kerken, musea, openbare ruimtes en dergelijke. Eenmaal geïnstalleerd is het eenvoudig om de projector aan te sturen en te besturen. Optoma biedt volledige Crestron Roomview compatibiliteit, een klantspecifieke interface om alle devices in een zaal of ruimte te besturen via een netwerk. De RS232 control functies zijn gecertificeerd door alle grote control systems merken zodat altijd een probleemloze koppeling kan worden gemaakt en een eenvoudige installatie mogelijk is.

Voor meer specificaties en informatie kun je kijken op de website van Optoma

MERK

EDITORS' CHOICE