Moon en Spectral bij art`s Excellence

Redactie HiFi.nl | 02 januari 2012 | MOON

In het begin van dit jaar fuseerden art`s Audio in Naaldwijk en Audio Excellence in Zevenbergen tot een volledig nieuw bedrijf: art`s Excellence. De mannen van art`s Excellence hebben streaming audio tot hun expertise gemaakt. Nu kun je bij hem ook de merken Moon en Spectral Audio vinden. 

Met behulp van het Canadese Moon kan art`s Excellence een brug slaan tussen high-end en relatief betaalbare producten. art`s Excellence: "Met de Evolution lijn halen we goed klinkende en zeer degelijk gebouwde elektronica in huis. Maar daarnaast biedt het merk ook technisch interessante toepassingsmogelijkheden voor streaming audio. De cd-spelers in de Evolution serie zijn feitelijk DA-converters met een loopwerk en bieden daarmee meerwaarde als hoogwaardige muziekbron. De versterkers zijn krachtig en daardoor breed toepasbaar." 


 
Naast Moon kun je nu ook Spectral Audio vinden bij art`s Excellence. art`s Excellence: "Megahertz, snelheid en precisie. Termen die passen bij de elektronica van het Amerikaanse Spectral Audio. Het merk fascineerde ons al jaren, met name door de achterliggende filosofie die zich uit in eencloser-to-live weergave. En met de fascinatie weten we wel raad: we hebben Spectral Audio aan ons assortiment toegevoegd. Hiermee denken wij een goede aanvulling te hebben op ons bestaande aanbod aan top elektronicamerken: Audio Research, Linn, en Moon." 

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van art`s Excellence

art`s Excellence
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
T: +31 168 335 180
T: +31 174 610 090
E: info@artsexcellence.nl 
Website / Webstore 


EDITORS' CHOICE