ADL introduceert Cruise hoofdtelefoonversterker

De ADL Cruise is de volgende aanvulling op het snel uitbreidende gamma van Alpha Design Labs (een merk van Furutech). Een portable hoofdtelefoonversterker voor bijvoorbeeld je iPod, gebouwd met Carbon Fiber en roestvrij staal. Slechts zo groot als je handpalm.

Iedereen neemt z’n muziek overal mee naar toe. Maar de kwaliteit van bijvoorbeeld je iPod wil nog wel eens te wensen over laten. Nu niet meer, met de ADL Cruise. Het kastje met de combinatie van roestvrij staal en de Carbon Fiber body biedt geluidskwaliteit die aanzienlijk beter is dan je gewend bent van je portable speler. Of je computer, want de Cruise heeft ook een USB-ingang.

Hi-Res USB en Line
Op de Cruise vind je zowel een Line als USB aansluiting. De Gold Plated 3.5mm line-ingang is dus geschikt voor het aansluiten van bijvoorbeeld je iPod. Via de Gold Plated USB mini-B aansluiting beluister je Hi-Res muziekbestanden van je computer, terwijl de batterij van de Cruise wordt opgeladen.

Portable
De ADL Cruise is ontworpen om echt portable te zijn. Hij past in je handpalm, weegt minder dan 200 gram en heeft een speeltijd van circa 80 uur. Waar je ook heen gaat... Ideaal in combinatie met de Cruise zijn de ADL i-D35SP 3.5mm Stereo Interconnect en de Formula 2 USB-kabel.

Wil je de Cruise eens zien, uitproberen of aanschaffen? Neem dan contact op met een van de ADL/Furutech dealers.

Prijs & info
ADL Cruise: € 460
Website X-fi
info@x-fi.nl


EDITORS' CHOICE