NIEUWSNAD

NAD en DALI bij Praalder

Redactie HiFi.nl | 23 december 2011 | NAD

Aan het einde van het jaar staan er toch nog een aantal interessante evenementen in de agenda. Er zijn een paar leuke oudejaarsshows, maar vandaag kun je bij Praalder Audio/Video Centers gaan luisteren naar NAD en DALI. Nog net even de broodnodige shot hifi voor je de Kerstdagen in gaat! 

In samenwerking met AND Benelux kun je genieten van een echte primeur: de nieuwe C390DD Direct Digital versterker, een directe nazaat van de Master series M2. Praalder, dat momenteel haar 80ste verjaardag viert, heeft behalve onderstaande C390DD nog een aantal paradepaardjes van stal gehaald.

Ook te beluisteren is namelijk de Viso One, het iPod Docking Station met Bluetooth apt-x en optische digitale input. Geïntegreerd is een 2 x 50w Direct Digital versterker die ook is afgeleid van de Masters Series M2.

De NAD VISO ONE - lees ook de recensie

Demonstratieklaar, samen met de DALI Ikon series, staat de NAD C356DAC geïntegreerde versterker met ingebouwde D/A converter. Door de inzet van deze converter biedt NAD een betaalbare geïntegreerde versterker voorzien van een optische en een USB asynchrone ingang. Voor de bezitters van deze C356BEE is er goed nieuws, doordat deze versterker is gebouwd volgens MDC - Modular Design Construction - kan deze DAC ook in een bestaande versterker worden ingebouwd.

De DALI Fazon F5, die onlangs nog een EISA Award heeft gewonnen, kunt u aan de tand voelen in combinatie met de C390DD. In het juryrapport werd er gesproken over een echt kunstwerk. De Dali Fazon F5 wijkt af van het rechthoekige design dat veel luidsprekers kenmerkt. De kast is geheel uit een stuk aluminium gegoten met extra versteviging om resonanties te voorkomen. Dankzij de uitgekiende vorm worden inwendige reflecties ook tegen gegaan. De tweeter en twee woofers zelf zijn direct afgeleid van de MENTOR serie. Dankzij de slimme voet constructie zijn er geen dikke luidsprekerkabels die de luidspreker ontsieren.

Je bent vandaag (23 december) welkom bij:

Praalder Audio/Video Centers 
Appelstraat 133-143-145
2564 ED Den-Haag
T: 070-3684710 / 3684922

Website

Bekijk ook de Special Pages van NAD & DALI

MERK

EDITORS' CHOICE