NIEUWSSonore

Eindejaar Show Rhapsody


Redactie HiFi.nl | 30 december 2011 | Fotografie | Sonore

Het jaar 2011 loopt langzaam op zijn einde, maar niet voordat we op de laatste twee dagen van het jaar nog voor een muzikaal hoogtepunt bij Rhapsody in Hilversum binnenwandelen.

Muziek maakt meer los dan herkenning van melodie, klank en toon. Vandaag en mogen (31 december) maken Harry en Michael dat bij Rhapsody graag nog eens duidelijk, door met oude en vertrouwde - maar ook volledig nieuwe - hificomponenten van Sonore aan de slag te gaan om een bijzondere luistershow op te zetten.

Het complete Sonore systeem inclusief de nieuwe luidspreker - The Matrix - verschuift het prestatieniveau en bereikt bovenal de diepere dimensie, zo stelt Rhapsody. Deze meerwaarde doet fysieke en spirituele muziekbeleving samensmelten. De complete set stond ingepland voor de show op de laatste twee dagen van het jaar, maar Michael en Harry hebben laten weten dat The Matrix niet tijdig ingespeeld kan worden - deze demonstratie verschuift daarom naar een weekend in 2012. Wel hebben de mannen een prachtige vervanger klaar staan: de Sonus Faber Amati Futura. Deze luidspreker is voor Michael en Harry de luidspreker van het jaar geworden. Deze luidspreker wordt dan ook gedemonstreerd met Sonore versterkers, dCs cd-speler, Aurender mediaplayer, Nothingham Analogue draaitafel met Benz element en Audio Research PH8 phonotrap. Het geheel wordt bekabeld met Shunyata.

Uiteraard staan de oliebollen en de glühwein deze dagen ook klaar. Kom daarom vooral gezellig langs, en mocht die gelegenheid zich niet voordoen, wensen Harry en Michael je via deze weg alvast mooie feestdagen en het beste voor het magische jaar 2012 toe.

Eindejaar Show Rhapsody
Vrijdag 30 december 10 - 16u
& Zaterdag 31 december 10 - 15u

Rhapsody
Bornealaan 25
1217 GX Hilversum
(tel) 035- 6284644
info@rhapsody.nl
Website / Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE