NIEUWSSimple Audio

Simple Audio Show bij Sights&Sounds


Redactie HiFi.nl | 21 december 2011 | Simple Audio

Wil je Tweede Kerstdag een hifitintje geven? Sights&Sounds en importeur Audiac presenteren Tweede Kerstdag de Simple Audio Roomplayer. De nieuwe netwerkspeler waar we zeer binnenkort een uitgebreid artikel aan zullen besteden, staat maandag 26 december aanstaande bij CILO in Zutphen opgesteld.

De Simple Audio Roomplayer is het eerste HD systeem dat 24-bit digitale muziek af kan spelen in deze prijsklasse, dankzij een combinatie van innovaties op het gebied van signaaltechnologie, hoge resolutie audio decoding en een krachtige interne versterking. Daarnaast is het kastje uitgerust met een vrijwel geruisloze koeling, waardoor de afgespeelde muziek het enige hoorbare geluid is.

Het pakket van de Roomplayer I met geïntegreerde versterker is compleet met de juiste bekabeling om direct op je breedband en luidsprekers aan de sluiten, de Roomplayer II is gemakkelijk aan een bestaande set met versterking toe te voegen. Inpluggen, verbinden via ethernet of HomePlug, de desktop controller downloaden en je kunt met al je favoriete muziek aan de slag. 

Nieuwsgierig? Ga dan zeker langs! Muziek meebrengen hoeft niet, je partner meebrengen, zeker!

Maandag 26 december 12 - 17u
CILO (Collection of Interior and Lifestyle Originals)
Gerritsenweg 11G
7202 ZP Zutphen
Website | Info@cilo.nl 

Sights&Sounds Zutphen
Website | info@sightsandsounds.nl

EDITORS' CHOICE