NIEUWSPSB Speakers

PSB Synchrony One één van de beste speakers

Redactie HiFi.nl | 16 december 2011 | PSB Speakers

(Ingezonden door PSB)

Heb je altijd al willen weten wat de beste speakers aller tijden zijn? De Amerikaanse collega`s van Audiophile Review zijn er eens goed voor gaan zitten en hebben `The 25 Ultimate Audiophile Speakers of All Time` gekozen. HiFi.nl zag veel bekenden in de lijst staan, waaronder de PSB Synchrony One. 

`The 25 Ultimate Audiophile Speakers of All Time` samenstellen is uiteraard geen makkelijke klus. Wat de één fantastisch vindt klinken, kan voor de ander aanvoelen als een zingende zaag. Audiophile Review heeft de luidsprekers beoordeeld op basis van een aantal vaste criteria, zoals prestatie, waarde, design en de `relevantie` van het product. Een criteria wat we ook voorbij zagen komen was `lust`… Bij dat criteria gaat het er eigenlijk om hoe graag je de luidspreker zelf zou willen hebben. 

 

Benieuwd naar de uiteindelijke top 25? Het overzicht vind je hier. Je kunt nummer 1 t/m 25 bekijken én 26 t/m 44. PSB laat weten dat ze erg blij zijn om de PSB Synchrony One terug te vinden in de lijst van Audiophile Review. De Synchrony One staat overigens op nummer 30. HiFi.nl had een tijd terug de eer om deze grote vriendelijke reus (maar liefst 28 kilo per stuk) aan een luisterbeurt te onderwerpen. De recensent schreef destijds in de recensie: "Een rotsvast ruimtelijk beeld met totale afwezigheid van vervorming of compressie. Laagweergave die bijzonder schoon te noemen is. Een rhythm and pace gedrag om je vingers bij af te likken, en een nooit of te nimmer vermoeiende weergave". Tja, great minds think alike? 

Voor meer informatie over PSB kun je kijken op de PSB Special Page op HiFi.nl. En PSB heeft ook een website. Je kunt natuurlijk ook langs gaan bij een PSB dealer in de buurt. Voor een paar PSB Synchrony One`s betaal je 4.199 euro. 


MERK

EDITORS' CHOICE