Streaming Audio Dagen bij Wifimedia

Redactie HiFi.nl | 17 december 2011 | Sonos

Wifimedia aan de Vossenstraat in Arnhem is flink aan de slag gegaan. De kleine luisterruimte is omgetoverd tot een grote demonstratieruimte, waar bovendien een aantal nieuwe merken gevoerd wordt. Eerdere weekenden kon je bij Wifimedia terecht voor shows met Dynaudio, Musical Fidelity, NAD, Dali én Marantz, dit weekend kun je als afsluiter terecht voor de Streaming Audio Dagen. 

Nadat alle nieuwe merken bij Wifimedia zijn voorgesteld, is er dit weekend nog een extra show gepland: de Streaming Audio Dagen. Tijdens deze drie dagen kun je, eigenlijk net als de rest van het jaar, alles te weten komen over de vele mogelijkheden op het gebied van, je raadt het al, streaming en audio, met producten van onder meer NAD, Sonos, Logitech en Bowers & Wilkins. 

Dan nog een dienstmededeling van Wifimedia: in de donkere maanden wordt de zaak aardig in het licht gezet. Wifimedia is daarom geopend op zondag 4 december van 12 tot 17u, en met de kerst zijn er extra koopavonden op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 december tot 21u. Op zaterdag 24 december en zaterdag 31 januari sluit Wifimedia net als de meeste winkels om 16u. Kijk hier voor het volledige overzicht van openingstijden. 

Wifimedia Arnhem
Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem
Telefoon: 026 - 82 00 215
Email: sales@wifimedia.eu 
Website
Wifimedia Special Page


EDITORS' CHOICE